Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČIŠTĚNÍ KOBERCŮ, ČIŠTĚNÍ SEDAČEK, MYTÍ OKEN PRAHA, KLADNO, ÚKLID SPOLEČNÝCH PROSTOR BYTOVÝCH DOMŮ PRAHA, KLADNO

 

S jakým předstihem je nutné úklidové služby objednat?

Úklid se snažíme zajišťovat v co možná nejkratších lhůtách, je možné objednat úklidové práce i den předem.

Prosíme Vás o pochopení pouze v jarním a předvánočním období, kdy je o úklid zvýšený zájem. Velice rádi bychom uspokojili všechny poptávky, ale vzhledem k omezené kapacitě, to vždycky není možné. Pokud byste měli zájem o naše služby v těchto obdobích,  doporučujeme včasnější rezervaci.

Děkujeme za pochopení

Kolik mě bude stát čištění koberců v bytě?

Cena za čištění koberců je vypočítávána dle počtu metrů čtverečních, čištění 1 metru koberce stojí cca 18,- až 25,-Kč  v závislosti na znečištění a množství. Do ceny jsou započítávány pouze skutečně čištěné plochy, tzn. že plocha zastavěná nábytkem, se kterým nechcete hýbat, se nepočítá.

Jsou ceny konečné?

Ceny uváděné v ceníku našich služeb jsou konečné - NEJSME PLÁTCI DPH. K ceně služeb je nutné pouze připočítat cenu za dopravu - Kladno 50,-Kč, mimo Kladno 8,- Kč za 1km. Při provádění úklidových služeb v Praze účtujeme pouze paušální cenu 200,-Kč, neúčtujeme ujeté kilometry z Kladna.

Minimální cena je 800,-Kč.

K cenám uvedeným v ceníku NEÚČTUJEME ŽÁDNÉ SKRYTÉ POPLATKY.

Jak dlouhá je doba schnutí po čištění koberců?

Vzhledem k tomu, že i pro čištění koberců v domácnostech používáme výkonný profesionální stroj ( 2 sací turbíny, příkon 2400W), je kromě kvalitního čištění také krátká doba schnutí. Záleží na výšce vlasu koberce, zátěžové a nízké koberce jsou suché již po dvou až třech hodinách, vyšší koberce, příp. více znečištěné schnou zhruba 3 až 5 hod. Důležitá je rovněž teplota v pokoji a odvětrávání vlhkosti.

Mohu využít úklidových služeb i o víkendu?

Ano, úklid provádíme i o víkendech a svátcích. Cena za služby zůstává stejná jako v pracovní dny, neúčtujeme si žádné příplatky.

Jak se vypočítává cena za mytí oken?

Výpočet ceny za mytí oken se provádí na základě změření celkové myté plochy. Měří se každá mytá strana, tj. pokud máme plastová okna, změříme celou plochu okna včetně rámů a vynásobíme dvěma. Cena za mytí oken v domácnosti je 18,- až 25,-Kč. 

Kolik stojí čištění sedací soupravy?

Cena za extrakční čištění jednoho sedacího místa se pohybuje od 150,- do 190,-Kč, stejná je cena i za čištění křesla. Tato cena je závislá na znečištění. Čištění sedací soupravy, která má dvě křesla a třímístnou pohovku vás při běžném znečištění bude stát zhruba 750,- až 950,-Kč.